Всички категории

За нас

Начало>За нас

CNP NM FIRE-fighting System Co., Ltd

CNP NM FIRE-fighting System Co., Ltd е водещ производител на противопожарни помпи, дизелови двигатели, контролери, противопожарни помпени комплекти, задвижвани от дизелов двигател, противопожарни помпени комплекти, задвижвани от електромотор, противопожарна помпена система и контейнерна противопожарна помпена система в съответствие с вътрешни и международни стандарти. Ние сме член на Европейската мрежа за противопожарни пръскачки (EFSN). Техническият екип се състои от редица инженери и чуждестранни експерти, които имат повече от 20 години опит в изследванията и разработките за глобално противопожарно оборудване. Ние можем да ви предложим широка гама от противопожарни помпи и дизелови двигатели, които са получили сертификати UL, FM (Америка), APSAD (Франция), SETSCO (Сингапур), които отговарят на всяка необходима противопожарна защита.

NMFIRE е единствената китайска компания сред членовете на EFSN (European Fire Sprinkler Network). Ние сме първата компания в Китай, която получава както UL, така и FM сертификати и единствената компания в света, която произвежда UL/FM сертифицирани противопожарни помпи и UL/FM дизелови двигатели. Нашата компания беше ключов участник в преразглеждането на индустриалните стандарти за противопожарни помпи в Китай. Нашата продуктова технология и гама от продукти са водещи в индустрията както на вътрешния, така и на световния пазар.

Нашата мисия е да произвеждаме продукти с най-висок стандарт с модерна технология за „Защита на живота, любовта и историята“ за големия свят.

5641997180ab87f24432036a656aace

колективна


     5df2eaacd3ae4d7422b473db214cdc6     

未 标题-1

Горещи категории